Over ons

Ons doel is om de perfecte baan voor jou te vinden en verbindingen te leggen tussen
Werkgevers en werknemers zo soepel mogelijk laten verlopen.

0

Jaar in bedrijf

0

Tevreden Klanten

0 %

Succes schaal

Leer meer over ons
Waarom bestaat uitzendbureau Midden Nederland en welke behoefte vervullen wij?

De wens om ons eigen uitzendbureau op te zetten is ontstaan naar aanleiding van de  jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan als bemiddelaar tussen werknemers en werkgevers.

Cor, één van onze oprichters, is jarenlang bekend binnen in de schoonmaakbranche. Hem werd regelmatig gevraagd om geschikte werknemers te vinden voor diverse schoonmaakbedrijven. Wat hem hierbij opviel is dat de potentiële werknemers graag flexibel willen werken in deze branche, maar dat dit vaak niet gefaciliteerd werd vanuit uitzendbureaus – het levert hen niet genoeg op om werknemers maar voor een aantal uur inzetbaar uit te besteden – Te weinig werkuren en daarom te weinig winst.

Onze oplossing? Wij hebben in onze eigen persoonlijke netwerk werknemers geworven om in deze situaties direct in te kunnen springen. Vanwege dit succes hiervan werd Cor steeds vaker gevraagd en ontstonden er dromen over de toekomst. Vervolgens werd Ahmed, onze andere oprichter, erbij betrokken en ontstond het idee om samen een uitzendbureau te starten. 

Ahmed is verantwoordelijk voor het werven van geschikte werknemers en Cor is verantwoordelijk voor het werven van geschikte bedrijven. Want flexibel werken begint bij geschikte werknemers en ook werkgevers!

Het motto van uitzendbureau Midden Nederland is “flexibel opgelost”. Wil jij drie uur of juist 40 uur werken per week? Wij zoeken een geschikte opdracht, voor jou. Of zoek jij als werkgever een werknemer die flexibel ingezet kan worden? Neem gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een vrijblijvend orientatie gesprek. 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Aanmelden

Aanmelden

vergeten wachtwoord

Vacature snel zoeken